Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Bildet fra i fjor. Foto: OGK

23.05 Sarah og Carl's Cup og Anthony's Minipokal:
Ny rekord igjen!
Oslo GK har igjen invitert de yngste. Ny rekord i år igjen.

Oslo GK melder om rekordoppslutning.

Hele 270 juniorer er påmeldt. Vi får håpe at banen tåler belastningen. Været blir bra dette uken, slik at dette skal gå fint.

Fra Oslo GKs hjemmeside sakser vi følgende:

Aldri før har så mange barn og unge meldt seg på en turnering her på Bogstad. Søndag 28. mai skal 270 spillere delta i Sarah & Carl's Cup og Anthony’s Minipokal.

Rekorddeltakelsen fra 2016, hvor 211 barn og juniorer deltok, blir slått i år. P.t er det 270 barn i alderen 1-19 år påmeldt!

Basert på alder og handicap, spilles enten 1., 4., 9. eller 18 hull. I klassen for de aller yngste fra 0-5 år er det påmeldt 18 (7 i 2016) deltakere som skal spille ett hull. 19 deltakere er påmeldt i klassen 6-8 år som skal spille 4 hull. Utslagssted vil være tilpasset de ulike klassene og de yngste klassene spilles det kortere tilpassede baner med et oppsatt poengsystem basert på en drive, ett innspill og en putt.

Storsatsing på barn og unge
Oslo Golfklubb har lenge satset stort på å få barn og unge til å prøve golf. I dag er klubben ledende når det gjelder rekruttering av juniorer. I golfsesong 2017 vil det være over 200 aktive barn og unge som ukentlig trener og spiller golf på og rundt golfbanen.

- Konkurransen med andre fritidsaktiviteter er hard og mange velger andre idretter enn golf. Klubben har i flere år jobbet målrettet for å få flere til å spille golf, spesielt med fokus på jenter. Golf er gøy, det er mestring og det er en øvelse i tålmodighet. Kvalitet i treningen er en viktig suksessfaktor for å lykkes med rekrutteringen, men det jobbes også for å få spillerne til å delta i turneringer. I lys av det er det veldig moro at interessen for denne turneringen er stor. Hyggelig er det også t det deltar mange spillere fra andre klubber, forteller idrettssjef Jan Wojtaszek.

Tradisjonsrik turnering og første runde i Narvesen Tour
Turneringen har lange tradisjoner i Oslo Golfklubb og er antagelig Europas største juniorturnering. Det var familien Newey, som i dag driver klubbens pro shop, som for over 30 år siden startet det hele. Turneringen, som er oppkalt etter Stephen, klubbens head pro, og hans kone Jayne’s barn: Sarah, Carl og Anthony, arrangeres for 32. gang.

Sarah & Carl's Cup og Anthony’s Minipokal er den første turneringen som spilles som del av Narvesen Tour. Turneringene i touren er åpen for alle barn og unge som ønsker å spille golf.

Startlistene publiseres på torsdag

Påmeldingsfristen går ut onsdag 24. mai. Startlistene vil publiseres i GolfBox torsdag 25. mai.

Oslo Golfklubb gleder seg og ønsker alle deltakerne hjertelig velkommen til Bogstad!


 
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon