Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

PGA Tour
Tilbake til første side - Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer

PGA Tour Hjemmeside Live scoring på PGA Tour'en

21.01 PGA Tour:
D. J. Trahan avsluttet uhyre sterkt
Han hadde 65 på siste runde. Justin Leonard, som ledet etter fire runder, gikk tre over par på de siste ni og endte tre slag bak. På 3. plass kom Anthony Kim og Kenny Perry.

Litt typisk var det at to av dem med best score før siste runde fikk svake scorer på sisterunden. Robert Gamez lå på delt 2. plass før siste runde. Hans 74-runde gjorde at han raste ned til en 16. plass. Trahan lå fire slag bak Justin Leonard før siste runde, men vant med tre til slutt.

D. J. (Donald Junior) Trahan var en meget god amatørspiller, men han lyktes ikke umiddelbart på tour'en. Puttingen hans var for svak. Denne uken gikk det bedre. På den siste runden fikk han birdie på alle par 5-hullene og han brukte 23 putter.

På Europa Tour'en skjedde det samme denne uken. De to i teten spilte ikke bra siste dag og hadde noen av de dårligste scorene søndag. Men det holdt for tyske Keymar fordi han ledet med så mange slag før siste runde. Men for Anthony Wall ble det helsprekk med 77 på sisterunden. Dermed raste han fra en 2. plass alene til en 17. plass.

Det er ganske utrolig at det skjer hele tiden. Ofte er det slik at den som leder før siste runde spiller en svak avslutningsrunde. Tenk på dette de neste ukene når du ser scorene fra den siste runden. Det slår sjelden feil.

Her har idrettspsykologene fortsatt mye å gjøre!

Her finner du resultatet Live scoring på PGA Tour'en.

20.01 PGA Tour:
Da noen få hull gjensto i natt var det meget jevnt i toppen mellom Justin Leonard og D. J. Trahan.
De to var tre slag foran neste gruppe med 5 hull igjen å spille. Her finner du resultatet Live scoring på PGA Tour'en. God natt (Søndag kveld kl 23.25)

18.01 PGA Tour:
To mann ledet etter to runder i Bob Hope Chrysler Classic
D. J. Trahan hadde 67 64 mens Robert Gamez hadde 66 65. Med tre runder igjen å spille er det store omveltninger på gang på resultatlisten når helgen setter inn. Her følger du utviklingen: Live scoring på PGA Tour'en

17.01 PGA Tour:
Bob Hope Chrysler Classic
Dette er en klassiker PGA Tour'en. Her stiller 128 mann og en rekke kjendiser over fem dager inne i ørkenen.

Etter første dag var 5 mann i delt ledelse på 65 slag; Tim Petrovic, Shigeki Mauyama, Joe Durant, Omar Uresti og Mathew Goggin. Jesper Parnevik er nr 13 på 67 sammen med mange andre.

Live scoring på PGA Tour'en

NB!
PGA-tippekonkurranse her på Golfsiden
Golfsiden har startet en egen konkurranse gående hvor man ukentlig skal tippe resultater. Flotte premier! Les mer.

-----------------------------------------------------------------------------------