Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Stort golfmarked i regi av Oslo Golfklubb

20.04 Golfmarked på Bogstad:
Årets golfmarked er lørdag 6. mai
Oslo GK har en stor junioravdeling med god rekruttering. Noe av dette finansieres gjennom det årlige golfmarkedet.

Dato for årets markedsdag er lørdag 6. mai. Her kan du levere inn brukt utstyr som du ikke bruker lenger som andre kan ha god bruk for. Du kan også skaffe deg meget bra utstyr for en rimelig penge. Som vanlig på slike arrangementer er utvalget selvsagt størst i starten. Mange har de siste årene gjort gode kupp på OGKs golfmarked.

Her er det mer enn bare brukt utstyr. Det blir servering, konkurranse på driving rangen og hjelp til både utstyrsvalg, sving fix og testing.  

I informasjonen fra Oslo Golfklubb heter det:

Nå er det på tide å finne frem golfutstyr du ikke lenger trenger, men som andre kan ha stor glede av! Du kan levere inn utstyr fra tirsdag 18. april!

For 8. gang arrangerer Oslo Golfklubb golfmarked hvor brukt golfutstyr bytter eier. Vi oppfordrer medlemmer og alle andre golfere til å ta et dypdykk i kjeller og garasje. Finn frem det du ikke lenger har bruk for og levere det inn for salg.

For innlevering og prisfastsettelse av utstyr er treningslokalet ved driving rangen bemannet torsdag 4. og fredag 5. mai fra kl. 18:00-20:00. Men vi har også lagt til rette for de som ikke kan møte opp disse dagene.

- Allerede fra tirsdag 18. april og frem til fredag 28. april kan utstyr leveres inn til idrettsavdelingen som har tilholdssted i klubbhuset. For å sikre at noen er tilstede må innlevering i denne perioden avtales ved å sende en epost til jan@oslogk.no, forteller idrettsleder Jan Wojtaszek.

Alt golfutstyr er av interesse, men erfaring fra tidligere år tilsier at det er noe som selger bedre enn annet utstyr.

- Vi har behov for å få inn ordentlig utstyr, som er i god stand. Både traller, golfkøller, bager og puttere er av interesse, bare det er i skikkelig stand og ikke er for gammelt, forteller Jan.

Proff bistand og quickfix
Golfkøller kommer i mange prisklasser og modeller, og det kreves kompetanse for å kunne velge riktig til den enkelte spiller. På golfmarkedet vil alle klubbens 5 PGA proer være tilstede for å bistå, og du vil få anledning til å teste utstyret med pro på driving rangen. Kanskje er det også behov for å børste støv av en rusten sving?

- Markedet er startskuddet på en ny golfsesong, og etter en lang vinter kan svingen ha rustet litt.

Vi vil derfor tilby det vi på folkemunne kaller en «quick-fix protime». Det er rett og slett en leksjon på 10 minutter hvor en av klubbens trenere analyserer svingen din med trackman og gir deg gode råd for å gjøre den bedre, forteller Jan.
Møteplass for likesinnede

Golfmarkedet er ikke bare kjøp og salg. Det er også en sosial arena hvor man møter igjen andre golfere og medlemmer i klubben.

- Det blir loddsalg og servering av vafler, kaker, pølser og kaffe, sier Jan.

Viktig bidrag til juniorsatsingen
30 prosent av salgssummen går som vanlig til juniorsatsingen i klubben. Resten går til selger. Utstyr som blir priset til kr 300 eller lavere vil i sin helhet tilfalle junioravdelingen.

- Pengene vi får inn er et viktig bidrag til juniorsatsingen og bidrar, i tillegg til å holde treningsavgiften nede, også til rimelig spill på alderstilpasset golfbane og god kvalitet i treningsarbeidet, forteller Jan.

Fakta om årets golfmarked

Innlevering og prisfastsettelse:


I perioden 18. april – 28. april ved avtale. Send epost til jan@oslogk.no

Alternativt:
I treningslokalet 4. og 5. mai kl. 18:00-20:00.

Salg: Lørdag 6. mai kl. 10.00 - 15.00.

Utlevering/utbetaling:

I treningslokalet mandag 8. mai kl. 17:00-20:00.

Kontroll av oppgjør kan gjøres samtidig ved henting av utstyr eller gjennomføres per telefon til Jan, tlf. 907 27 907, samme dag mellom kl. 09:00-13:00.


Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon