Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

Christian Aronsen spilte i Finland denne helgen på Nordic League med litt av hvert som resultat

18.07 Nordic League:
Bitt av huggorm - ble nr 16
Christian Aronsen ble bitt av huggorm på Hirsala Golf i Finland midt i turneringen. Han gjennomførte i fin stil likevel.

Da Golfsiden traff Christian Aronsen på spillerhotellet Hotel Hilton i Helsingfors fredag kveld, kunne han fortelle at han var blitt bitt av en huggorm og hadde vært hos legen. Golfsiden kunne med selvsyn se at foten ikke så god ut. Men han kunne spille og fortsatte i turneringen siste dag lørdag og endte på en 16. plass etter 76 72 73 i Finnish Open 2011 presented by Black Mountain & Mikko Ilonen.

Ross Robertson lå på 3. plass før siste runde, men 78 på den siste runden gjorde at han delte 16. plassen med Christian Aronsen til slutt.

Morten Ørum Madsen, DK, vant overlegent med 4 slag. Det var 8 finner blant de 16 beste.