Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

SCORING i Florida-kvalet

Marianne Skarpnord i kvalifisering til finalekvalet

03.10 LPGA Kvalifisering
Marianne Skarpnord klarte det
Det var en lettelse å komme gjennom til slutt kvalet. Hun avsluttet med 73 etter 4 bogeyer og tre birdier. Hun ble nr 14 til slutt. Nå ligger veien åpen  for at vi skal få to spillere på LPGA Tour'en neste år. Det er 20 spillere som får fulle rettigheter på tour'en og en del som får en noe svakere kategori. Men det skal gode forberedelser til og godt spil for å komme seg gjennom. Det er tøff konkurranse om plassene.

Mye nerver
34 spillere gikk videre. Det var mye nerver blant de i teten etter tre runder. Nr 5 før siste runde, Jenny Kim, må ha fått nesten nervesammenbrudd på sisterunden etter rundene 72 73 70 82. Hun misset med ett slag! Sofie Andersson lå på 2. plass før siste runden. Hun gikk på 80 slag og raste ned til 18. plass, men det holdt. Nr 1 og 2 etter tre runder hadde også problemer på sisterunden; Gwladys Nocera gikk på 76, men falt bare ned til 2. plass etter at hun ledet klart etter 3 runder med 72 70 68. Nr 3, Shasta Averyhardt, gikk på 77 på sisterunden. Stephanie Connelly vant kvalet med et slag foran franske Gwladys Nocera.

Marianne skal nå hjem til Norge og senere spille LET i Italia.

Gratulerer med avansement, Marianne! Flott gjort!

01.10 LPGA kvalifisering:
Skarpnord nr 14 og Grøtvedt nr 70 før siste runde
Marianne (73 72 73) har to slag ned til grensen før siste runde. Hun hadde fire birdier torsdag, men to dobbelbogeyer og en bogey ødela en god runde og "sikker" plass. Hun har mer enn god nok kapasitet til å gå videre. Men det skal gjøres. En helt vanlig dag på jobben fredag vil gi henne plass i den siste kvalifiseringen. Benedikte Grøtvedt (74 78 79) er nr 70 og sist før den siste runden og sjanseløs med tanke på å gå videre. Gwladys Nocera, Frankrike, som vant LET-turnerignen på Haga i fjor og Order of Merit i Europa, ligger suverent i teten før siste runde. Her finner du resultatene: SCORING fra denne turneringen

Her forteller Marianne på sin hjemmeside: Klikk her

30.10 LPGA kvalifisering, Florida:
Marianne Skarpnord og Benedicte Grødtvedt klarte cutten
Caroline Martens klarte det ikke etter 77 78. Det var 3 slag for mye.

Marianne Skarpnord har 73 72 på sine to runder og ligger på en 19. plass. Benedicte Grøtvedt hadde 74 78 og klarte seg på siste slaget blant de 70 som gikk videre. Caroline Westrup ble nr 100 med 83 77. SCORING fra denne turneringen


Caroline Martens forsøker seg i LPGA kvalet


29.09 LPGA kvalifisering:
Det ble "sånn passe" åpningsrunde for de norske
Marianne Skarpnord åpnet med 73 (+1). Benedikte Grødtvedt hadde 74 og Caroline Martens 76. Det ga plasseringene 24, 33 og 67. Caroline Westrup hadde en svart dag med 83 slag og befinner seg nær bunnen av listen, dessverre. Marianne Skarpnord deler 24. plassen med 8 andre. Det vil si at hun må litt ned i scor for å gå videre - i likhet med de andre norske. Gwladys Nocera, Frankrike ligger på slaget foran Marianne. Tre runder igjen å spille.

Resultater første runde: Klikk her

 
29.09 LPGA kval, Florida:
Den første av 4 dager
Marianne Skarpnord har start 14.33 (Panther Course), Caroline Martsen går 11 minutter senere fra hull 10 på samme bane, Benedikte Grøtvedt starter fra nr 1 kl 15.17 og Caroline Westrup starter kl 14.22 på Bobcat Course. 114 spillere spiller om 30 plasser i finalen. I finalen møter de spillere fra LPGA Tour og Duramed FUTURES Tour spillere. LPGA Final Qualifying Tournament spilles 2. - 6. desember 2009 på LPGA International i Daytona Beach Florida.

14 av de 30 som gikk videre fra forrige uke i California spiller på Duramed Future Tour. I denne ukes felt er hele 61 av de 113 fa Duramed Future Tour'en.  Det er spillere fra 27 stater i USA i feltet denne uken. Spillere kommer fra 21 land. Det er 9 amatører i feltet deriblant Caroline Martens. Her er link til kvalet28.09 LPGA kvalifisering:
Tre norske er med
Det bør bli mye lettere i dette forsøket. Starten på de fire rundene går tirsdag 29. september. Forrige gang (se under) var det 30 som kvalet inn til sluttkvalet i desember. Dermed er de 30 presumptivt beste spillerne borte. Når Marianne Skarpnord bare var et par slag unna, sier det seg selv at hun skal spille på samme nivå som sist for lett å gå videre. Tyngre er det i utgangspunktet for de to andre, Benedicte Grøtvedt og Caroline Martens. Caroline Westrup er også med. Hun har røtter i Norge og regnes selvsagt som norsk. Pappa Charlie var jo ansatt i NGF en periode hvor de fikk opp kvaliteten på treningen. Alle disse tre må heve spillet sitt en god del om de skal ha håp om å gå videre til sluttkvalet.

Det spilles i Venice, Florida, på to baner på Plantation Golf & Country Club; Bobcat og Panther Course.

Her er link til kvalet


Se fra forrige forsøket:

20.09 Marianne Skarpnord:
Marianne Skarpnord klarte det ikke i første forsøket
Marianne har en mulighet til i Florida. Start tirsdag 28. september. Les mer-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser


Kjøpe selge golfaksjer/-andeler?
Annonsering golfaksjer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com