Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    GolfreiserHenrik Bjørnstad

29.11 Spilte med Tiger Woods:
En stor opplevelse
Henrik Bjørnstad var en av dem. Men les også om hvordan 15 andre opplevde å spille med Tiger Woods en gang. Mange interessante historier.

Henrik Bjørnstad hadde gleden og æren av å spille med Tiger Woods på Europa Touren i 2002. Det skjedde i Deutsche Bank - SAP Open TPC of Europe på Golf Club St Leon-Rot, Heidelberg i Tyskland 17. 20. mai 2002.

Tiger Woods hadde vunnet The Masters i april og skulle vinne US Open fire uker senere. Det var for øvrig det samme året som Tiger Woods gikk på 81 slag på den tredje runden i The Open på Turnburry og endte seks slag bak Ernie Els til slutt.

Runden med Tiger Woods
Etter to runder i Deutsche Bank hadde Tiger Woods 69 67, og Henrik Bjørnstad hadde 67 70. Det var temmelig mye oppstyr da de to skulle starte på søndag 19. mai 2002 kl 12.01. Broder Marius Bjørnstad gikk caddy.

Golfsiden skrev fra turneringen:
«Henrik Bjørnstad kom litt på "hæla" da Tiger startet sitt fyrverkeri søndag ved lunsjtider. Det var ikke lett for Henrik da Tiger gikk til 5 under par etter 5 hull. Henrik hentet seg mesterlig inn på de siste 8 hvor han gikk to under par. "Det var vi fornøyde med", sa Marius Bjørnstad til Golfsiden etter runden. Han mente at det var en tøffere oppgave enn de hadde trodd på forhånd å spille sammen med Tiger Woods. Og de var godt for beredt på det som skulle komme. Henrik var én under par etter tre hull, men fikk deretter tre bogeys på rad og enda en på det 10. hullet. Selv om 73 var en svak score i feltet på søndag, var det godt gjort å holde så godt i spill med Tiger Woods. Det er mange som har gjort det langt svakere når de har vært i samme situasjon som Henrik på denne 3. runden. Det er omtrent som å spille på bortebane i fotball i Tyrkia, Barcelona eller Madrid. Marius Bjørnstad hadde bare gode ting å si om Tiger Woods etter runden. Han var hyggelig på alle måter mot Henrik og viste hensyn så godt han kunne. Med tusenvis av mennesker som følger med - og bare bryr seg om Tiger - er det en meget tøff oppgave å henge med for de han spiller med. "Han brukte mye plass på banen", var Marius Bjørnstads noe billedlige beskrivelse av seansen søndag. Et minne for livet selvsagt, og han tar nok godt vare på den ballen han fikk av Tiger som et minne etter runden!»

Året etter, i 2003, ble Tiger Woods nr 29 i denne turneringen, mens Henrik Bjørnstad kom ett slag bak på delt 34. plass. Det bør kanskje nevnes at Tiger Woods vant denne turneringen i 1999, ble nr 3 i 2000 og vant igjen i 2001.

Da Tiger Woods og Henrik Bjørnstad spilte sammen i den tredje runden i 2002 i Tyskland, gikk Tiger på 64 og Henrik på 73. Tiger vant til slutt i omspill mot Colin Montgomerie som gikk i vannet på det 3. omspillshullet.

Les også om andre spillere som har møtt Tiger Woods
Mange andre har spilt med Tiger Woods og hatt sine minner om det.

Du kan lese om rundt 15 slike historier på følgende link – KLIKK HER. Så må du klikke videre på de ulike spillernes erfaringer - god lesning!
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon