Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser25.01 web.com touren:
Kraftig framgang?
Golfsiden skrev nylig om han som mistet 32 baller på de to første dagene i årets første turnering på Bahamas. Nå har han gjort det igjen. Nesten.

Greg Eason hadde 91 95, mistet 32 baller og misset selvsagt dermed cutten i begynnelsen av januar på Bahamas. Se lenger ned på siden om dette.

Nå har han spilt en ny turnering på denne touren på Bahamas - The Bahamas Great Abaco Classic at The Abaco Club. Det gikk ikke stort bedre på den første runden. Han gikk, kort fortalt, på 90 slag. Han var ut i 40 slag og lå an til en kjedelig 80-runde før han kom til det 18. hullet - par 5. Her endte han opp med 15 slag, ny rekord på web.com touren. Og 90 slag på kortet.

Men han ga seg ikke. Han fikk hjelp av en venn av seg på driving rangen etter runden. (Det er alltid nyttig å trene etter runden!) Han var aldri inne på tanken om å gi seg og startet frikst på den andre runden uten forhåpninger om å klare cutten. 

"I was a little skeptical going into the round, but I had a friend help me out on the range last night and really found something," fortalte han etter den andre runden.

Han spilte bogey-fritt 34 34 = 68 (-4) med fire birdier.

Kanskje det var starten på noe mye bedre for resten av 2017-sesongen? Golfsiden skal forsøke å huske på å følge litt med på utviklingen.
 

Se også:
11.01: Pro mistet 32 baller på 2 runder
På web.com touren denne uken, 8. - 11. januar, har det blåst kraftig. Cutten ble på historisk høye 11 over par. En av dem som misset cutten, var Greg Eason (+42 - ikke alder, men slag over par etter to runder). Han sa han dette etterpå:

"I started with 36 golf balls. I ended with four."

Han gikk på 91-95, men ga seg ikke likevel. Men i nærheten av cutten var han ikke. Han gikk på University of Central Florida (Kommunikasjon) og ble porff i 2014. Han kommer fra Leicester i England. Han var nr 63 og 74 på web.com-rankingen i 2015 og 2016 henholdsvis. Litt om Greg Eason fra youtube: KLIKK HER


Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon