Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    GolfreiserMarkus Braadlie

16.04 Franske Åpne Mesterskapet gutter U21:
Det stoppet i kvarten for Markus Braadlie
Belgisk langspurt mot franskmann.

Markus Braadlie tapte 2/1 i kvartfinalen. Han vant ett hull, mens Pierre Pienau vant tre. Da var det slutt for den norske spurtkanonen.

Verre var det for franske Antoine Kuoch. Han var 5 opp etter 13 hull i matchen mot belgiske Adrien Dumont Chassert. Det er seier i nesten 99% av gangene. Men ikke denne gangen. Han tapte de 6 neste hullene! Dermed måtte han strekke fram lanken på det 19. hullet og gratulere belgieren.

Resultater


16.04 Franske Åpne Mesterskapet gutter U21 (oppdatert 00.55):
Kanonspurt ga avansement for Braadlie
To runder lørdag.

Markus Braadlie var 3 ned etter 9 hull i den første matchen. Han kom sterkt tilbake. På resultatlisten sto det at Braadlie tapte på det siste hullet mot finnen han spilte mot. Golfsiden syntes det da var merkelig at han spilte i den neste runden. Fra støtteapparatet får vi vite at Markus Braadlie etter sin fantastiske spurt vant på det siste hullet. og gikk videre.

I den neste matchen var Braadlie 1 ned etter 9 hull. Han var 2 ned etter 12 hull mot Simon Brukinsky, Danmark, som ble nr 11 i kvalifiseringen. Men så vant Braadlie det 13. hullet!

Han vant også det 14. hullet. Dermed var de all square, men med en klar fordel for Markus Braadlie. Slik er det i match! Men det er langt fra sikkert at han vinner likevel. Fire tøffe hull gjenstår. Men han har vist seg tøff i hodet tidligere. Ikke minst tidligere i dag hvor han lå langt bak, men vant på det siste hullet.

På det 15. hullet ble det deling. Men så vant han det 16. hullet, delte det 17. og vant det siste hullet. Han vant dermed matchen 2 opp. Imponerende. 

Søndag spiller kan kvartfinale mot franske Pierre Pineau som ble nr 3 i kvalifiseringen. Det blir en vanskelig nøtt å knekke.

De spiller på Granville-banen vest i Normandie i Frankrike. En herlig linksbane som nesten er mer skotsk enn Skottland. Les mer om denne banen og andre baner i Normandie her: LES MER

Resultater
14.04 Franske Åpne Mesterskapet gutter U21:
Bare en nordmann videre til matchene
Fire mann misset med ett slag!

De norske gutta var ikke heldige med det siste slaget. Det vil si det nest siste. Hadde det gått i for fir av de norske spillerne hadde de fått sjansen til å spille videre.

Markus Braadlie ble nr 20 med 70 72 og er med til match spillet.

Tomas Helgo, Carl Didrik Fosaas (årets talent 2016), Eirik Thomassen og Markus Wilhelmsen hadde alle to runder som til sammen var på par. Ett slag for mye til å få være med i matchene om pokalen.

Mikkel Antonsen hadde 77 68. Det ble to slag for mye. Bård Bjørnevik Skogen hadde 72 73 og kom heller ikke videre.

Resultater 
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon