Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

Mathias Schjølberg spiller på Hawaii for sitt universitetslag

03.02 College golf:
Mathias Schjølberg med 68 76 69 på Hawaii - laget nr 8
Det ble en fin turnering for nordmannen - bortsett fra en kort, svak periode i den andre runden.

På de fem hullene fra 5 til 9 gikk han hele seks over par på den andre runden. Totalt gikk han likevel tre under par på tre runder. Laget hans ble nr 8 i denne store turneringen. Det var meget bra. Individuelt ble Mathias Schjølberg nr 23. Jordan Spieth vant individuelt på 11 under par. Laget hans Texas vant turneringen.
Live scoring på golfstat: Klikk her

Mathias Schjølberg 68 76 på Hawaii - laget nr 7
Nå begynner vårsesongen i college golf i USA. Mathias Schjølberg spiller for Arizona State. Han imponerte på den første runden på Hawaii. Den andre runden var ikke like. Det ble 76 slag. Laget hans ligger på en fin 7. plass i det sterke startfeltet. Pontus Widegren er best individuelt før siste runde på 135 slag.

02.02 College golf:
Imponerende start av Mathias Schjølberg på Hawaii
Mathias Schjølberg spiller for Arizona State. Han imponerte på den første runden på Hawaii hvor han hadde 68 slag og var bestemann på sitt lag. Med det lå han på en delt 11. plass. Laget han lå på 11. plass. Texas ledet klart med fem slag etter tellende scorer på 67 67 67 og 69.

01.02 College golf:
Mathias Schjølberg på Hawaii i hard konkurranse
Nå begynner vårsesongen i college golf i USA. Mathias Schjølberg spiller for Arizona State. Nå spiller han på Hawaii. Ikke noe dårlig alternativ til norsk vinter hvis man ønsker å bli god i golf.

The Arizona State golf team starter sesongen på Waikoloa Beach Resort i Waikoloa, Hawaii 1. - 3. februar i det 22. Annual Amer Ari Invitational.

På laget spiller Spencer Fletcher, Jin Song, Matthias Schjølberg, Austin Quick David Lowe.

Spencer Fletcher har spilt best så langt i sesongen, men Matthias Scjølberg har også spilt bra. I fjor vant Oklahoma State denne turneringen på 34 under par. Oklahoma State er nr 23 på rankingen før turneringen.

Dette er er solid turnering hvor fem av de 10 beste lagene stiller til start: Texas(1), Nr. 2 Oregon, Nr. 4 UCLA, Nr. 7 Stanford, Nr. 9 Georgia Tech og Nr. 10 Washington.

Dette er som man forstår en stor turnering med mange av de beste amatørene på plass.

De 20 lagene som er med, er: Arizona State, CSU Chico, Colorado, Georgia Tech, Hawaii-Hilo, Hawaii-Manoa, Oklahoma State, Oregon, Oregon State, Osaka Gakuin, San Francisco, San Jose State, Stanford, TCU, Texas, Texas Tech, UC Davis, UCLA, USC og Washington.

Dette leser vi på universitetets hjemmeside:

Mathias Schjoelberg WAS IMPRESSIVELY CONSISTENT THROUGHOUT THE FALL WHICH INCLUDED A 10TH-PLACE FINISH IN THE FALL FINALE. WHAT HAS HIS CONTRIBUTIONS MEANT TO THE TEAM?

He's been very steady. He's actually a lot better than even his results have indicated. He basically just makes a few mistakes, sort of mental mistakes on the course which always costs him one or two shots a round, so we talked over Christmas on how we were going to eliminate those and better course management. I think he will be even a bigger contributor in the spring than he was in the fall, and he was still very important in the fall.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------