Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nyheter

Tilbake til første side     Søk på GOLFSIDEN Les mer

22.05 Brabazon Trophy:
Marius Thorp ble forbigått av Knut Børsheim
Marius klarte ikke å følge opp den fine innledningen. Knut Børsheim hadde en meget god søndag hvor det ble spilt to runder. Han hadde 69-72 søndag og kom på en delt 3. plass totalt. Marius Thorp hadde en svak dag søndag med rundene 75-78. Dermed måtte han ta til takke med en delt 13. plass. Noe skuffende etter den fine innledningen. Likevel: Bra norsk innsats. Dette gir selvtillit til Knut Børsheim som i lengre tid har vært ansett som et meget stort talent. Vinneren ble Robert Dinviddie som vant med tre slag.
20.05 Brabazon Trophy:
Marius Thorp (bildet) og Knut Børsheim
startet bra i England. Det var regn og sterk vind, men Marius Thorp gikk en under par og var nr. 2 etter første runde. Knut Børsheim spilte også bra. Han var 4 over på en 33. plass. Den andre runden gikk også bra.

Marius Thorp gikk opp i teten etter to runder med 70-72. Han ledet med ett slag før runden var ferdig. Men så kom en mann inn på 68 slag og tok ledelsen med tre slag foran Marius Thorp.

Knut Børsheim har 75-75 og låpå en 36. plass. Strålende i denne storturneringen i England. Se under. Rundt 150 spillere er med. 450 mann forsøkte å kvalifisere seg inn i turneringen. Søndag spilles det to runder.

19.05 Brabazon Trophy:
Her stiller både Marius Thorp og Knut Børsheim
I den prestisjetunge turneringen Brabazon Trophy stiller to nordmenn opp.

Dette står det om turneringen:
The English Men’s Open Amateur Stroke Play Championship for the Brabazon Trophy presented by the Rt. Hon. Lord Brabazon of Tara GBE, MC, LLC (President 1938) open to Male Amateur Golfers of all Nationalities.

Marius Thorp har et bra balltreff for tiden. Det hadde vært bra om han kunne vise seg fram på en fin måte i denne turneringen. Hans gode balltreff kunne Golfsiden ved selvsyn konstatere for få dager siden. Turneringen starter fredag. De to norske har sen start fredag.

Her finner du frem i turneringen: Klikk her